Прес-центр26 серпня 2020, 16:08

Відбулося чергове засідання колегії райдержадмінстрації

26 серпня 2020 року під керівництвом голови Новопсковської районної державної адміністрації Світлани Слюсарєвої відбулось чергове засідання колегії райдержадміністрації. В засіданні колегії взяли участь члени колегії, керівники установ, підприємств, організацій району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. На засіданні колегії були розглянуті наступні питання:
1. Про готовність навчальних закладів району до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років (Доповідач: Кузнєцова Світлана Анатоліївна - начальник відділу освіти Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області).
Також були розглянуті питання години контролю:
1. Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 18 листопада 2014 року № 353 «Про стан розвитку донорства крові та її компонентів у Новопсковському районі» (Доповідач: Соловйов Ігор Васильович – заступник головного лікаря з медичної частини КНП «Новопсковське ТМО»).

2. Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 13 вересня 2017 року № 789 «Про районний план заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення на 2017-2021 роки» (Доповідач: Хомутянська Світлана Іванівна - начальник управління соціального захисту населення Новопсковської районної державної адміністрації Луганської області).
Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень прийняли відповідні рішення з кожного з винесених на порядок денний засідання колегії питань.