Прес-центр3 червня 2019, 09:06

Відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

31 травня 2019 року під головуванням першого заступника голови Новопсковської районної державної адміністрації, в залі засідань Новопсковської райдержадміністрації відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

            Під час засідання обговорювалися наступні питання:

  1. Стан забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах літнього відпочинку та оздоровлення громадян розташованих на території Новопсковського району.
  2. Дотримання (виконання) пожежної безпеки на полях зернових культур, зерно приймальних пунктах та в інших місцях збирання та зберігання зерна на сільськогосподарських підприємствах Новопсковського району.
  3. Про щодо запобігання та протидії пожежам в екосистемах Новопсковського району у літній період 2019 року.
  4. Про стан протипожежного водопостачання на території Новопсковського району.
  5. Утворення та належне функціонування консультаційного пункту для ведення інформаційно-просвітницької роботи з питань поведінки населення в умовах надзвичайних ситуацій.
  6. Здійснення спостереження щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки.
  7. Розробити план реагування Новопсковського району відповідно до вимог Порядку розроблення планів діяльності єдиної державної системи цивільного захисту.
  8. Робота ринку «Троянда» та торгівельної мережі району у літній період з метою попередження отруєнь, ботулізму та кишкових інфекцій.

За підсумками засідання, районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій визначила ряд завдань та напрямки подальшої роботи.