Прес-центр22 грудня 2017, 10:12

Відбулося обговорення проекту районного бюджету на 2018 рік.

Вчора, 21 грудня 2017 року, у залі засідань райдержадміністрації відбулося обговорення проекту районного бюджету на 2018 рік під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Вікторії Височиної.

 На початку обговорення Вікторія Височина запропонувала визначитися з форматом проведення заходу. Обговорення вирішили провесли у вигляді діалогу (запитання/відповідь).

В заході взяли участь члени Громадської ради при Новопсковській райдержадміністрації, представник ВГО «Журналісти проти корупції»,  представники профспілкових організацій освіти, культури, представники громадських організацій району, медичних закладів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. На жаль, з ініціаторів проведення обговорення проекту бюджету на 2018 рік був присутній лише президент ГО «Центр підтримки громади».

    В ході обговорення проекту учасники заходу висловлювали свої власні думки, задавали питання та отримували змістовні відповіді від Олени Кісель, начальника управління фінансів райдержадміністрації, та керівників бюджетних установ.

Обговорення проекту районного бюджету на 2018 рік було досить активним, конструктивним та  жвавим. Всі учасники заходу отримали вичерпну інформацію з цього питання.

Дякуємо всім за участь.