Прес-центр4 cічня 2019, 09:01

Відбулося відкриття нової, просторої, обладнаної за сучасними вимогами поліцейської станції для населення

03 січня 2019 року в смт Новопскові відбулося відкриття нової, просторої, обладнаної за сучасними вимогами поліцейської станції для населення.  Якість, зручність, швидкість та прозорість є основними критеріями роботи нового закладу. Відкриття поліцейської станції – це крок до зміни системи взаємовідносин  між громадським суспільством та поліцейськими. На поліцейській станції базуватимуться дільничні офіцери поліції, а саме 4 офіцери поліції, які обслуговують  Новопсковську об’єднану територіальну громаду, зокрема це понад 13000 жителів. А також у приміщенні станції будуть знаходиться інспектор ювенальної превенції та інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи, що надасть можливість мешканцям громади отримати консультацію та допомогу поліцейських  у будь-який час.

 Ця урочиста подія стала можлива завдяки фінансовій підтримці Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН)  та Королівства Нідерландів у межах Програми ООН з відновлення та розбудови миру та Головного управління Національної поліції в Луганській області.

Проект був реалізований завдяки наполегливій праці голови громадської організації «Моя Новопсковщина» Єгора Потоцького та Новопсковського відділу поліції.

       Зі словами вітання до присутніх звернулися начальник Головного управління Національної поліції в Луганській області полковник поліції  Сергій Колесник, програмний координатор програми відновлення та розбудови миру ПРООН Роман Хащенков, голова Новопсковської районної державної адміністрації  Людмила Латишева.

         Почесне право відкрити поліцейську станцію та перерізати символічну стрічку надано Сергію Колеснику та Роману Хащенкову.

        Екскурсію по відбудованому приміщенню провів голова ГО «Моя Новопсковщина» Єгор Потоцький.