Прес-центр19 грудня 2017, 13:12

Відбулося засідання колегії.

              19 грудня 2017 року в залі засідань райдержадміністрації під головуванням Сергія Бєліка проведено чергове засідання колегії райдержадміністрації. На засіданні колегії були розглянуті питання: «Про Стратегію розвитку Новопсковського району  на період до 2020 року.» (доповідач: Наталія Сковородка - начальник відділу економічного розвитку і торгівлі  райдержадміністрації.); «Про затвердження районної Програми соціально-правового захисту дітей на 2018-2020 роки.» (доповідач: Світлана Колесник - начальник служби у справах дітей райдержадміністрації); «Про хід виконання  районної програми «Освіта Новопсковщини на 2017-2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 03.03.2017 № 14/5.» (доповідач: Світлана Кузнєцова – головний спеціаліст, в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації); «Про  хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 18 листопада 2014 року № 353 «Про стан розвитку донорства крові та її компонентів у Новопсковському районі» (доповідач: Микола Мотунов - головний лікар Новопсковського РТМО). Заслухавши та обговоривши питання порядку денного прийнято відповідні рішення.

               У засіданні колегії взяли участь сільські та селищні голови, керівники підприємств, організацій та установ району, начальники відділів та управлінь, представники ЗМІ.

               Підсумовуючи розглянуті питання, голова райдержадміністрації висловив побажання покращити роботу і взаємодію між установами, організаціями району, селищною та сільськими радами, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів.