Прес-центр25 травня 2017, 13:05

Відбулося засідання колегії Новопсковської райдержадміністрації.

25 травня  2017 року в залі засідань райдержадміністрації під головуванням Сергія Бєліка проведено чергове засідання колегії райдержадміністрації. На засіданні колегії було розглянуто питання: «Про діяльність Новопсковського відділу поліції Головного управління Національної поліції  України у Луганській області у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, стан протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на території Новопсковського району» (доповідач: Деркачов В.А. - начальник сектору моніторингу Новопсковського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Луганській області); «Про стан протипожежної безпеки та заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах протягом весняно – літнього періоду 2017 року на території Новопсковського району» (доповідач: Тарасенко А. В. – начальник міськрайонного відділу Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Луганській області); «Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації  від 20.09.2011№ 370 «Про посилення роботи по боротьбі зі сказом тварин на території району» (доповідач: Шкуренко В.Г.- начальник Новопсковської районної державної лікарні ветеринарної медицини); «Про  хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації  від 28.03.2017  № 180 «Про проведення на території району  щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Українського Дня навколишнього середовища» (доповідач: Похідняк Т. М.- начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації.

            У засіданні колегії прийняли участь сільські та селищні голови, керівники підприємств, організацій та установ району, начальники відділів та управлінь, представники ЗМІ.

Заслухавши та обговоривши питання порядку денного, за підсумками засідання  колегії  райдержадміністрації прийнято відповідні рішення.