Прес-центр25 червня 2019, 15:06

Відбулося засідання комітету з визначення робочого органу щодо організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування

25 червня 2019 року в Новопсковській районній державній адміністрації Луганської області відбулося засідання комітету з визначення робочого органу щодо організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району.

За інформацією Тетяни Похідняк - начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації, жодної заяви від претендентів на участь у конкурсі не надійшло.

Відповідно до пункту 21 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. № 1081, у разі відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу організатор повинен забезпечити проведення конкурсу самостійно.