Прес-центр9 квітня 2019, 14:04

Відбулося засідання районного методичного об’єднання для вчителів

На базі Новопсковського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося засідання районного методичного об’єднання для вчителів. Районне методичне об’єднання вчителів — це форма методичної роботи, яка забезпечує організацію та координацію методичної роботи вчителів одного або кількох споріднених предметів.

    Кожен вчитель брав участь у роботі методичного об’єднання: готували доповіді, реферати, давали відкриті уроки, проводили виховні заходи, які в подальшому обговорювали та аналізували. Учителі взяли участь у предметних тижнях, запланованих навчальними та виховними планами шкіл.

   Педагоги поділилися досвідом роботи, виховними моментами щодо формування нових якостей особистості. Керівники методичного об’єднання опрацювали методичні рекомендації, щодо проведення в 2018-2019 навчальному році державної підсумкової атестації учнів 4, 9, 11 класів.

   Цього дня на базі Новопсковського ЗЗСО І-ІІІ ступенів завершилося навчання для вчителів перших класів за Регіональною програмою підвищення кваліфікації до вимог Концепції «Нова українська школа».