Прес-центр25 липня 2017, 15:07

Відбувся конкурс з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району

25 липня 2017 року в Новопсковській райдержадміністрації відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району. Засідання проводила Сковородка Наталія Василівна – начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Новопсковської райдержадміністрації, заступник голови конкурсного комітету за участю членів конкурсного комітету, зокрема Сироватки Віри Іванівни – головного спеціаліста відділу транспорту та зв’язку управління транспорту, зв’язку та дорожнього господарства Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження Луганської обласної державної адміністрації.

Об’єктами конкурсу були п’ять приміських маршрутів загального користування: Новопсков АС – Березівка, Новоспков АС – Рогове, Новопсков АС – Ганусівка, Новопсков АС – Кубань, Новопсков АС - Булавинівка. На один приміський маршрут Новопсков АС – Булавинівка не надійшло жодної заяви. Всі перевізники-претенденти допущенні до участі в конкурсі. Конкурсним комітетом прийнято рішення про визнання переможцями конкурсу на чотирьох маршрутах: Білого С.П., Карпенка С.М., Сідлецького В.Ю.