Прес-центр18 cічня 2018, 11:01

Відбувся конкурс з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району

18 січня 2018 року в Новопсковській райдержадміністрації відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району. Засідання проводив Скороход Олександр Олексійович – заступник голови Новопсковської райдержадміністрації, голова конкурсного комітету, за участю членів конкурсного комітету, зокрема Сєдих Віктора Олександровича – старшого державного інспектора відділу надання адміністративних послуг Управління Укртрансбезпеки у Луганській області.

Об’єктами конкурсу були два приміських маршрутів загального користування: Новопсков АС – Новобіла, Новопсков АС – Осинове. Всі перевізники-претенденти допущенні до участі в конкурсі. Конкурсним комітетом прийнято рішення про визнання переможцями конкурсу на двох маршрутах: Лукашова С.О., Білоусова І.П.