Прес-центр21 cічня 2020, 15:01

Відбувся конкурс з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району

 

 

 

21 січня 2020 року в Новопсковській райдержадміністрації відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району. Засідання відкрила Світлана Слюсарєва – голова конкурсного комітету, в.о. голови Новопсковської райдержадміністрації. Також на засіданні були присутні члени конкурсного комітету.

Об’єктами конкурсу були визначені чотири приміських маршрутів загального користування: Новопсков АС – Білолуцьк, Новопсков АС – Новобіла, Новопсков АС – Осинове, Новопсков АС - Рогове. Всі перевізники-претенденти допущенні до участі в конкурсі. За результатами обговорення конкурсним комітетом прийнято рішення про визнання переможцями конкурсу на двох  маршрутах: Білоусов І.П., Лукашов С.О.. На об’єкти конкурсу Новопсков АС – Рогове, Новопсков АС – Білолуцьк не подано жодної заявки від перевізників претендентів.