Прес-центр13 липня 2018, 13:07

Відбувся робочий візит начальника служби у справах дітей Луганської ОДА на Новопсковщину

12 липня 2018 року з робочим візитом до Новопсковського району завітав начальник служби у справах дітей Луганської обласної державної адміністрації Родіна Раїса Василівна. Разом з головою Новопсковської райдержадміністрації Латишевою Людмилою Анатоліївною та з представниками Луганського обласного відділення Міжнародної благодійної організації «СОС Дитяче Містечко», начальником служби у справах дітей Новопсковської райдержадміністрації  вони відвідали прийомну сім’ю та дитячий будинок сімейного типу в смт Білолуцьк, поспілкувалися з прийомними батьками, з батьками-вихователями та дітьми, які виховуються в цих сім’ях, обговорили проблемні питання сімей і шляхи їх вирішення.

Раїса Василівна та Людмила Анатоліївна обговорили питання розвитку в районі сімейних форм виховання дітей, забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа житлом, можливості та необхідності створення малого групового будинку для дітей або центру підтримки сімей і дітей.

Крім того, вони зустрілися з заступником голови Білолуцької селищної ради Петровою Лілією Феліксівною для обговорення питання будівництва дитячого будинку сімейного типу за рахунок субвенції з державного бюджету в смт Білолуцьк та оглянули земельну ділянку, яка виділена під його будівництво.

Наприкінці свого візиту Раїса Василівна поспілкувалася з секретарем Новопсковської селищної ради Гречаною Тетяною Миколаївною з питань створення в Новопсковській об’єднаній територіальній громаді соціальних послуг для дітей і сімей.