Прес-центр7 квітня 2017, 10:04

Відбувся семінар-форум на тему: «Державний фонд регіонального розвитку, як фінансовий інструмент сталого регіонального розвитку»

6 квітня 2017 року представники Новопсковської райдержадміністрації та Новопсковської районної ради взяли участь у семінарі-форумі на тему: «Державний фонд регіонального розвитку, як фінансовий інструмент сталого регіонального розвитку», який відбувся у м. Сєвєродонецьку за сприяння програми ПРООН-ООН Жінки «Відновлення врядування та примирення у громадах України, потерпілих від кризи» спільно з Луганською облдержадміністрацією.

Метою семінару-форуму було підвищення якості підготовки проектів місцевих органів влади, які подаються на конкурси державного фонду регіонального розвитку. Виступили доповідачі: Власенко Р.Г. – перший заступник голови Луганської ВЦА, Косинський Р.В. – радник голови Луганської ВЦА, Топіха О.Ю. – в.о. начальника відділу з питань впровадження та моніторингу пріоритетних проектів будівництва Управління впровадження та моніторингу пріоритетних проектів будівництва Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Артем’єв В.А. – експерт асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області, Дюжилова Н.О. – кандидат технічних наук, директор ДП «Науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут будівельних матеріалів і виробів», Новіков О.В. – кандидат економічних наук, член АЕУ, Експерт асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області з комплексного планування територій, Червоний Б.С. – заступник директора Агенції регіонального розвитку Луганської області.

Учасники семінару-форуму мали змогу обговорити актуальні питання, задати питання доповідачам та отримати відповіді.