Прес-центр17 вересня 2018, 10:09

Відбувся семінар клубних працівників Новопсковщини та фахівців з Жидачівщини «Національно-патріотичне виховання – вимога часу»

14 вересня в районному Центрі культури та дозвілля відбувся семінар клубних працівників Новопсковщини та фахівців з Жидачівщини «Національно-патріотичне виховання – вимога часу». Зібрання працівників клубних закладів цього разу відбувалося в рамках проекту з обміну досвідом «Змінимо країну разом», що проводиться з метою розширення прямих контактів між бібліотечними закладами, започаткування співпраці між музейними, клубними установами та закладами позашкільної освіти, збереження культурних традицій, ознайомлення з новими тенденціями у розвитку культури Жидачівського району Львівської області.
Програма семінару включала в себе відеопрезентацію «Моя Жидачівщина», виступ директора Жидачівського районного народного дому Олександри Максимів, начальника відділу культури Новопсковської РДА Ольги Козлової, невелику концертну програму народного ансамблю народної пісні «Слобода» (хормейстер Тетяна Яковенко). Працівники клубних закладів скористалися можливістю поставити питання колегам, в ході діалогу кожен мав змогу дізнатись, над чим працюють клубні заклади Львівщини. Після виступу «Слободи» аплодисменти не стихали, гості з Галичини висловили щире захоплення усім, що відбувалося.
Наприкінці слобожани і галичани обмінялись пам’ятними дарунками на згадку про теплу зустріч і зібралися на сцені РЦКД для спільного фото.