Прес-центр12 вересня 2018, 09:09

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Новопсковської райдержадміністрації інформує:

Шановні студенти! А особливо першокурсники!

 

            Вітаємо першокурсників зі вступом до Вищих навчальних закладів. Ви починаєте найцікавіший етап у своєму житті. Це нові міста, нові враження, нові знайомства, а головне – самостійність та відповідальність за свої дії.

 

            Українські студенти завжди були найактивнішою верствою в нашій країні. Це стосується культури, громадського життя, політики, науки. Саме в студентському середовищі народжувалась нова музика, нові вірші, нові думки та ідеї.

 

            Сьогоднішні студенти такі ж активні, розумні, спритні. Саме вони найбільше пишуть в блогах, живих журналах, твітері і формують громадську думку.

 

            У 2019 році відбудуться чергові вибори Президента України та чергові вибори до Верховної Ради України – перші вибори для багатьох з Вас. Але саме ці вибори Ви можете пропустити. Багато студентів поїхали з батьківських домівок і змінили місце проживання. Саме через це, інформація про вас може не відповідати дійсності.

 

            Службою розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії «Державний реєстр виборців» (http://www.drv.gov.ua/) розроблений та функціонує програмний ресурс «Особистий кабінет виборця».

            Метою обробки персональних даних є – надання відповіді на запит про включення виборця до Державного реєстру виборців.

            Запрошуємо Вас створити свій «Особистий кабінет» та перевірити наявність себе у Державному реєстрі виборців.

            Для його створення Вам необхідно зайти на офіційний веб-сайт Центральної виборчої комісії  «Державний реєстр виборців» (http://www.drv.gov.ua/). Та на головній сторінці офіційного веб-сайту вибрати та натиснути кнопку «Особистий кабінет виборця». Далі необхідно зареєструватися, натиснувши – реєстрація. Для заповнення реєстраційної картки Вам необхідно:

Ввести Е-mail, власну електронну пошту;
Прізвище;
Ім’я;
По батькові;
Дата народження.

            Пункти 2, 3 та 4 заповнюються українською мовою та повинні містити не менше двох символів. Поле по батькові не вказується тільки у разі його відсутності у виборця відповідно до звичаю національної меншини, до якої належить виборець, інакше вказувати обов’язково.

                        Реєстрацію в системі можуть здійснити особи, які досягли вісімнадцятирічного віку. Пароль повинен складатися з латинських символів. Можливе використання великих та малих літер, а також цифр. Довжина паролю повинна бути не меншою ніж 6 символів. Поля відмічені зірочкою - обов’язкові для заповнення. Користувач, реєструючись на даному сайті (далі - Сайт), надає згоду на обробку його особистих персональних даних. Даною згодою Ви підтверджуєте, що Вам зрозумілі Ваші права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також розумієте мету обробки персональних даних, в тому числі збору Ваших персональних даних.

«Особистий кабінет виборця» складається з чотирьох розділів :

1. Правила користування;

2. Перевірити дані;

3. Інформація про запити;

4. Пошук дільниці;

5. Відкриті дані;

6. Налаштування;

7. Зворотній зв’язок.