Прес-центр20 грудня 2019, 13:12

Відкриття головної ялинки

19 грудня на площі біля РЦКД в день Святого Миколая відбулося відкриття головної ялинки Новопсковщини. Такий захід, а точніше в такому масштабі, проводився вперше і хвилювалися всі, хто брав участь в цьому дійстві, але воно того варте.  Концертно-розважальна програма, яка була розрахована як на малечу, так і на дорослу публіку, захоплювала у новорічний вир всіх присутніх. Організатори намагалися врахувати різні смаки та очікування новопсковців. 

 Відкривали концертно-розважальну програму  хор «Сонечко», з піснею «Jingle Bells» українською мовою. Остаточно перенесла  в зимову засніжену країну пані Зима (Ольга Бондаренко) та дві чарівні миші: дуже досвідчена в новорічних справах Мишинда (Інна Сергієнко) та не дуже досвідчена її двоюрідна сестра Крися (Людмила Потапенко), які,  розважали дітлахів іграми, танцями та піснями, запалювали зірки, щоб святий Миколай прибув до наших діточок і разом з ними запалив новорічну ялинку різнокольоровими вогниками. Прибуття на площу  Святого Миколая (Віталій Соловйов) спричинило радість серед дітей, які з задоволенням фотографувалися з ним та приймали подарунки.

Зі святом цього дня всіх присутніх на площі вітала в.о. голови райдержадміністрації Світлана Слюсарєва. А в концертній програмі взяли участь найкращі солісти, як маленькі так і великі: Софія Дудка, Іван Приходько, Олена Соловйова, Олена Глотова, Тетяна Хворостян, Олександр Ващенко, Ольга Козлова, Дмитро Хворостян, а також гурт «Оксамит». Загалом весь вечір на площі панував казковий настрій  і відчувалося, що свято наближається.

Організатори заходу – Новопсковський районний центр культури та дозвілля (директор Тетяна Ігольнікова) дякують Новопсковському БДЮТ, Новопсковській селищній раді, приватним підприємцям, які долучилися до організації свята та всім жителям Новопсковщини за активну участь в заході.