Прес-центр19 жовтня 2018, 15:10

Відкрий для себе Швецію як країну для навчання

Ти - випускник школи, студент університету або молодий спеціаліст, який розглядає можливість навчання за кордоном? Навігація на сьогоднішньому ринку праці тісно пов'язана з пошуком нових способів вирішення складних (або просто щоденних!) проблем. Якщо ти готовий прийняти виклик і виділитися з натовпу, обери Швецію для отримання ступеня бакалавра, магістра або доктора філософії!

 

Швеція є світовим лідером у галузі інновацій, технологій, стабільності та рівності - в значній мірі завдяки своїм елітним, передовим університетам, які створювали нові ідеї з XV століття. Навчання у шведському університеті допоможе розкрити потенціал, дасть поштовх кар'єрі та інструменти для процвітання на міжнародному ринку праці.

 

Ти можеш обрати з більш ніж 700 магістерських програм та близько 100 бакалаврських програм, які викладаються англійською мовою у більш ніж 35 університетах Швеції. Як міжнародний студент, ти також можеш працювати під час навчання. Також є можливість подати заявку на перебування у Швеції протягом шести місяців після закінчення навчання, щоб знайти роботу, що робить Швецію ідеальним місцем для старту міжнародної кар'єри. Швеція пропонує також динамічне культурне середовище, а її розташування полегшує подорож до решти країн Європи.

 

Зацікавився? Приходь на презентацію освітніх можливостей Швеції 23 жовтня о 15:30 в Inveria Hall та дізнайся більше про шведські університети, програми та стипендії. У тебе буде нагода поспілкуватися з випускниками шведських університетів та взяти участь у справжній шведській фіка! Захід організовується Посольством Швеції в Україні за підтримки Шведського інституту.

 

Участь безкоштовна за умови обов’язкової реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1frZaG6cLo1iw0jBE39YBOXz2lbXBpmcBGKbr-Wn...  

 

Дата та час: 23 жовтня 15:30

 

Місце: м. Київ, вул. Володимирська 49-а, Inveria Hall

 

Сторінка заходу на Facebook: https://www.facebook.com/events/2178117615845726/