Прес-центр13 вересня 2017, 11:09

Вітаємо з перемогою гурт "Оксамит"

З 6 по 10 вересня  в місті Маріуполь відбувся  XV Всеукраїнський фестиваль сучасної пісні та популярної музики «Червона рута - 2017». Для участі в конкурсі був запрошений фольклорний гурт «Оксамит» Новопсковського районного Центру культури та дозвілля та Орина Радченко як соліст. Керівник гурту та наставниця Орини -  Наталія Леонідівна Шморгун.

Шлях до фіналу був тривалим і напруженим.  Учасники гурту виконували всі завдання журі конкурсу, наполегливо відточували власну майстерність і репертуар.

І ось - Маріуполь. 350 учасників з усієї України. П’ять номінацій:   український автентичний фольклор, популярна музика, рок-музика, акустична музика, інша музика. 

Фольклорний гурт «Оксамит» виступав у перший день. І одразу призове місце. Орині довелося тричі виходити на сцену, щоразу доводячи  високий рівень вокального професіоналізму.

В результаті – два перших місця: в номінаціях   український автентичний фольклор і поп-музика. Ось вони, наші переможці:

Радченко Орина

Потапенко Діана

Мірошниченко Марія

Борисенко Марина

Несвіт Дар’я

Гапотченко Альвіна

Андрющенко Анна

     Багмет Анастасія   

     Віннікова Катерина

     Вєрємєєнко Михайло

Зустрічали наших зірочок на сцені РЦКД голова РДА С.П.Бєлік, заступник голови О.О.Скороход, начальник відділу культури РДА О.В.Козлова, представники закладів культури району та ЗМІ. Грамоти, вітальні адреси, повітряні кульки, шоколад та тістечка, а насамперед овації та захоплення  перемогою та талантом, -  чекали на зірочок гурту «Оксамит» та нашу золоту співочу пташку Орину.

Успіх колективу на цьому поважному конкурсі став можливим, за словами керівника «Оксамиту» Наталії Шморгун, завдяки злагодженій роботі всіх, хто був причетний до справи. Вітаємо з перемогою і бажаємо подальших успіхів молодому колективу і наснаги керівникові!