Прес-центр4 липня 2018, 09:07

Вітання голови районної державної адміністрації Людмили Латишевої з Днем Національної поліції України!

Шановні працівники Національної поліції Новопсковщини!

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!

Сьогодні ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, захищаючи права та свободи людей без чого неможливий подальший розвиток нашої держави.  Чіткість і злагодженість ваших дій, вміння швидко приймати рішення та аналізувати ситуацію – запорука безпеки і спокою в нашому районі та країні.

Ми розраховуємо на вашу відповідальність, справедливість та готовність допомогти. Ми  довіряємо вам, покладаючи на вас колосальні надії, і ми переконані, що ви виправдаєте цю довіру.

Реформа української поліції стала взірцем проведення успішних демократичних реформ в Україні, а нові поліцейські вже отримали свою головну нагороду – високий рівень довіри українського суспільства. Поступово і впевнено, не словом, а ділом ви втілюєте основний принцип діяльності правоохоронного органу – служити та захищати.

Чесність та принциповість – це ті професійні якості, які зможуть зміцнити авторитет до системи правопорядку в державі.

В теперішніх складних умовах, які переживає наша держава, ви змушені докладати максимальних зусиль для забезпечення миру, спокою та боротьби зі злочинністю.

Приємно відзначити, що у повсякденній роботі ви демонструєте високий професіоналізм, мужність, відданість справі, Присязі та службовому обов’язку, при цьому залишаєтеся неупередженими та об’єктивними.

У цей день бажаю, щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів в ім’я подальшої розбудови України!

Зі святом!