Прес-центр11 квітня 2019, 14:04

З метою покращення санітарного стану району після зими, проведення Дня благоустрою і підготовки до святкування Великодня, вже традиційно навесні оголошується місячник з благоустрою населених пунктів.

 

У рамках місячника відбудеться прибирання прибережних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, ринків, дитячих та спортивних майданчиків, контейнерних майданчиків, зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій, територій підприємств, установ та організацій району незалежно від форм власності.

До місячника благоустрою будуть залучені всі підприємства різних форм власності, навчальні заклади, громадські організації, установи, орендарі та населення. До керівників, які нехтуватимуть питаннями з благоустрою, застосовуватимуться передбачені чинним законодавством України заходи адміністративного впливу.

На сьогоднішній день вже деякі сільські та селищні ради (Новопсковська ОТГ, Можняківська, Кам’янська, Ганусівська та ряд інших сільських рад) здійснили ряд робіт щодо санітарного очищення територій та вивезення сміття в спеціально відведені місця, прибирали узбіччя доріг, оформили вуличні газони, квітники та висадили дерева, привели у належний вигляд вулиці, прибудинкову територію, парки, сквери, пам’ятники, місця поховання загиблих осіб, які брали участь у захисті України в роки Другої світової війни та під час проведення антитерористичної операції, місцеві кладовища.

Тому і надалі плануємо проводити щонеділі санітарні дні для покращення зовнішнього вигляду наших сіл та селищ