Прес-центр10 листопада 2021, 10:11

Зал спортивної гімнастики Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» – перший в Україні побудований з «нуля» за роки незалежності

Про це журналістам повідомив начальник Управління молоді та спорту облдержадміністрації Антон Волохов під час виїзного брифінгу на об’єкти національного проєкту Президента України «Великого будівництва».

Зал, який відповідає всім сучасним нормам тренувань, вже збудований і функціонує. Тут можна проводити як тренування, так і змагання всеукраїнського та обласного рівнів.

Кошторисна вартість об’єкта становила 25,2 мільйонів гривень.

«Вихованцям обласних комунальних закладів Луганщини, провідним та перспективним спортсменам тут створено безпечні та комфортні умови для занять спортивною гімнастикою, спортивною акробатикою, стрибків у воду у «сухому залі». Використовується сучасне обладнання», – сказав Антон Волохов.

Довідково: спеціалізована гімнастична зала має площу 662 м2, пропускна спроможність – 35 осіб. У залі займаються спортсмени дитячо-юнацьких спортивних шкіл, установ спортивного профілю, спеціалізованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл олімпійського резерву та інших закладів фізичної культури та спорту.