Прес-центр10 червня 2020, 16:06

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до акції, присвяченій Дню батька в Україні та гідного відзначення свята на Луганщині !

Указом Президента України від 18.05.2019 № 274/2019 встановлено відзначення в Україні Дня батька, який святкується щороку у третю неділю червня. Метою відзначення є створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім'ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей.
У поточному році День батька відзначається 21 червня.
З метою привернення уваги громадськості до ролі батька та гідного відзначення свята на Луганщині Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації спільно з коаліцією «Луганщина. Жінки. Мир. Безпека» ініційовано проведення акції «#РАЗОМзТАТОМкраще…». Месседж акції: будь-яка діяльність та активність, будь то робота, навчання, відпочинок, розвиток чи спорт – усе виходить краще, якщо роботи це разом із татом.
Напередодні свята в соціальній мережі «Фейсбук» буде виготовлений макет фоторамки, яку кожен бажаючий зможе застосувати в режимі онлайн до свого фото із татом або з дітьми.
У зв’язку із цим, зарошуємо долучитися до акції та надати фото зі своїми татами, або, якщо ви самі є батьком, надіслати фото зі своїми дітьми. Кожна фотокартка буде опрацьована та поміщена в спеціально розроблену фоторамку зі слоганом «#РАЗОМзТАТОМкраще…», який буде продовжуватися, виходячи зі змісту наданого фото (наприклад, «#РАЗОМзТАТОМкраще займатися спортом», «#РАЗОМзТАТОМкраще читати книжки», «#РАЗОМзТАТОМкраще вчитися і пізнавати світ» та інше).