Прес-центр18 червня 2018, 14:06

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко з робочим візитом на Новопсковщині.

18 червня 2018 року відбулася робоча поїздка заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Юрія Клименка до Новопсковського району.

У рамках візиту Юрій Клименко провів робочу нараду з активом району, де мав можливість поспілкувалась з сільськими та селищним головами, депутатами, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та громадськістю, щоб безпосередньо оцінити реальний стан справ району. 

На початку наради заступник голови облдержадміністрації офіційно представив активу Новопсковського району новопризначеного голову райдержадміністрації Людмилу Латишеву та вручив їй посвідчення голови райдержадміністрації підписане Президентом України.

Новопризначена голова райдержадміністрації зазначила, що основним пріоритетом своєї діяльності вона вбачає консолідацію зусиль всіх партнерів, конструктивну, ефективну, дієву та результативну співпрацю задля соціально-економічного розвитку району.

В ході наради Юрій Клименко проаналізував позитивні аспекти  роботи структурних підрозділів райдержадміністрації, разом з тим, визначив проблемні питання, які потребують негайного вжиття певних заходів.

Крім того заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко провів особистий прийом громадян, де було розглянуто 8 звернень від мешканців району, зокрема про ремонту доріг у смт Новопсков, про фінансування ветеранських організацій, про зменшення поголів’я великої рогатої худоби, про ремонт стадіону в смт Новопсков, про фінансування районної газети «Перемога», про сприяння у присвоєнні почесного звання «Заслужений працівник культури України». Усі питання, з якими звернулися до Юрія Клименка в ході особистого прийому громадян, ним взято під особистий контроль.