Прес-центр19 серпня 2019, 10:08

13 серпня 2019 року управлінням фінансів Новопсковської районної державної адміністрації була подана заява на отримання позики до управління Державної казначейської служби України у Новопсковському районі Луганської області.

13 серпня 2019 року управлінням фінансів Новопсковської районної державної адміністрації була подана заява на отримання позики до управління Державної казначейської служби  України  у  Новопсковському районі Луганської області.

            15 серпня 2019 року на рахунки районного бюджету надійшла позика на покриття тимчасового касового розриву районного бюджету в сумі  646 тис. 832 грн.

         Управлінням фінансів Новопсковської РДА за рахунок вказаної позики  здійснено фінансування  видатків на  заробітну плату з нарахуваннями за 1 половину серпня .

За рахунок власних доходів профінансовані видатки в сумі 619 тис. 018 грн, у т.ч. :

      -     заробітна плата з нарахуваннями за 1 половину серпня – 154 тис.131 грн;

      -     медикаменти та перев’язувальні матеріали – 7 тис. 332 грн;

      -     продукти харчування – 3 тис. 349 грн;

      -     оплата комунальних послуг та енергоносіїв – 194 грн;

оплата видатків на медикаменти та продукти харчування по  Новопсковському  РТМО 21 тис.220 грн;
інша субвенція з місцевого бюджету на утримання   закладів дошкільної освіти, сільських палаців і будинків культури, клубів та інших клубних закладів в сумі 432 тис. 299 грн (на виплату заробітної плати з нарахуваннями та оплату енергоносіїв);
послуги банку – 493 грн.

            Також, протягом тижня профінансовані видатки на виплату заробітної плати з нарахуваннями за 1 половину серпня  працівникам Новопсковського РТМО за рахунок медичної субвенції в сумі 1 млн 045 тис.900 грн.

            За рахунок освітньої державної субвенції було профінансовано 148 тис. 508 грн на виплату заробітної плати з нарахуваннями педагогічним працівникам.

За рахунок іншої субвенції з бюджетів сільських та Білолуцької селищної ради здійснене фінансування видатків на оплату праці працівникам Новопсковської районної комунальної установи «Об»єднаний трудовий архів Новопсковського району» в сумі 9 тис. 304 грн.

            Станом на поточну дату видатки на оплату праці працівників бюджетних установ, що фінансуються з районного бюджету за 1 половину серпня, видатки на оплату енергоносіїв, продуктів харчування профінансовані в повному обсязі.