Прес-центр19 червня 2020, 13:06

21 червня в Україні відзначають День батька

Нещодавно, в травні, ми святкували День матері, як знову, 21 червня, наближається чергове родинне свято - День батька. В Україні, як і в більшості держав, День батька щороку припадає на різні дати, але традиційно – на третю неділю червня і з 2019 року відзначається на загальнонаціональному рівні. А значить, у всіх нас є привід привітати близьку і рідну людину, висловити подяку і шанування своїм дбайливим, люблячим татусям.

Так повелося, що головна у вихованні дітей - мама, але, погодьтеся, батьки відіграють в цьому процесі досить важиливу роль. Бо тато — це авторитет, одинаково вагомий і для сина, і для доньки, опора, приклад для наслідування та провідник в світ дорослих. Велику повагу заслуговують одинокі татусі, які виховують дітей самі.

Звичайно ж, жодне свято не обходиться без подарунків та святкових сімейних заходів. Зробіть подарунок своїми руками! Можна приготувати різні вироби, які сподобаються улюбленому татові. Зробіть листівки своїми руками. Як варіант - виготовити та вручити медаль «Кращому татові». Батькові, який любить читати, звичайно ж, варто подарувати книгу. Людині творчій сподобається картина, карикатура, колаж.

Якщо батько любить рибалити, влаштуйте похід на річку, озеро з пікніком. Ловити рибку в такий день йому буде дуже приємно, тим паче, якщо це заняття йому до душі. для рибальських снастей чи аксесуарів тощо.

Влаштуйте сімейну вечерю.

Можна приготувати смачні страви. Але спочатку подивитися цікавий фільм удома. А потім повечеряти в колі сім'ї, переглянути альбом із фотографіями. І тоді вечір спогадів стане більш пам'ятним.

Але все-таки найкращий подарунок - це відмінний настрій, турбота і увага, приємні слова, спогади. Згадайте також дідусів. Якомога більше посміхайтеся, радійте життю, дякуйте словами, даруйте любов!

Не забудьте і ви підготувати привітання для своїх татусів, та міцно їх обійняти цієї неділі.

Зі святом нас усіх – з Днем батька!