Прес-центр10 червня 2020, 12:06

До уваги населення! Дотримуйтесь фізичного дистанціювання та правил особистої гігієни навіть під час послаблення карантинних заходів

На сьогодні Новопсковський район має найвищі показники захворюваності населення на COVID-19 на території Луганської області, і це безумовно не дає в повній мірі здійснювати послаблення протиепідемічних заходів відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392 та рішень регіональної комісії з питань ТЕБ і НС.

З метою запобіганню поширенню захворювання 3 червня рішенням районної комісії з питань ТЕБ та НС було скасовано попередньо прийняте рішення від 25.05.2020, що дозволяло відвідування закладів дошкільної освіти на території району. Також були ухвалені рішення щодо відтермінування відновлення роботи закладів позашкільної освіти, закладів культури, закладів громадського харчування (приймання відвідувачів у приміщенні). Відтерміновано також до закінчення дії карантину та стабілізації епідемічної ситуації розгляд питання відпочинку дітей у таборах з денним перебуванням на базі закладів освіти у літку 2020 року.

В котре звертаємось до всіх мешканців Новопсковського району, з метою недопущення поширення COVID-19, збереження Вашого здоров’я і вчасного виходу району з карантину дотримуйтесь фізичного дистанціювання та правил особистої гігієни навіть під час послаблення карантинних заходів.