Прес-центр4 листопада 2019, 11:11

До уваги служб управління персоналом державних органів!

 

 

НАДС опубліковано роз'яснення щодо визначення/затвердження державними органами переліку посад працівників державних органів, які виконують функції з обслуговування, із урахуванням Закону України від 19 вересня 2019 ркоу № 117-IX  «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади» від 29 жовтня 2019 року №80-р/з, відповідно до якого Перелік посад працівників державного органу, які виконують функції з обслуговування, відповідно до Закону України «Про державну службу», затверджується керівником державної служби державного органу.

У роз'ясненні зазначено: механізм формування посад працівників державних органів, які виконують  функції з обслуговування, як первинної структурної одиниці у структурі і штатному розписі державного органу та затвердження Переліку керівником державної служби державного органу, критерії визначення Переліку. Також НАДС, розроблено форму вищезазначеного переліку.

           Роз'яснення можна переглянути за посиланням: https://nads.gov.ua/ua/npas/shchodo-viznachennyazatverdzhennya-derzhavnimi-organami-pereliku-posad-pracivnikiv-derzhavnih-organiv-yaki-vikonuyut-funkciyi-z-obslugovuvannya