Прес-центр29 листопада 2017, 15:11

До уваги жителів району та представників громадянського суспільства!

 

         32 роки тому Генеральна асамблея ООН запропонувала відзначати 5 грудня, як Міжнародний день волонтера. Два роки тому цей день став особливим в Україні. Тисячі і тисячі добровольців стали на захист своєї Вітчизни у вирішальний для неї час. Молоді і літні, підприємці і робітники, слобожанці і галичани, люди різних переконань зрозуміли, що доля їхньої країни і майбутнє їхніх дітей залежить від них. Волонтери – це ті, хто перші, і ті, хто там, де найважче…

            5 грудня 2017 року Новопсковською районною державною адміністрацією планується проведення Дня громадянського суспільства в рамках якого відбудеться відзначення Міжнародного дня волонтера та засідання «круглого столу» «Влада і громадянське суспільство».

            У зв’язку з вищезазначеним звертаємося до жителів району та до представників інститутів громадянського суспільства з проханням надати пропозиції щодо кандидатур для нагородження з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера.

            Пропозиції можна надавати до 1 грудня 2017 року у відділ організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації (провулок Історичний,1, смт Новопсков, перший поверх), контактна особа Ольга Лазуренко, т. 2-22-31, 0505048291.

                Також запрошуємо взяти участь у засіданні «круглого столу» «Влада і громадянське суспільство» та долучитися до обговорення зазначеного питання.

            Про час та місце проведення буде повідомлено додатково.