Прес-центр17 липня 2018, 09:07

Голова Новопсковської райдержадміністрації Людмила Латишева провела виїзний прийом громадян у селі Закотне.

16 липня 2018 року голова Новопсковської райдержадміністрації Людмила Латишева провела виїзний прийом громадян у Закотненській сільській раді. Виїзні прийоми дають змогу не тільки наблизтись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблемами сільської ради.

В ході прийому до голови райдержадміністрації звертались жителі громади з різними питаннями, що стосувалися життєдіяльності села, своїми проблемами та негараздами.

Велике занепокояння у  сільських мешканців викликає стан харчоблоку у Закотненській ЗОШ I-II ступенів через відсутність неохідного обладнання. Громадянами порушувалось питання щодо встановлення банкомату АТ «Ощадбанк» на території ради. Також вони попрохали, щоб управління соціального захисту населення райдержадміністрації  вчасно надавалися повідомлення про призначення субсидії.

Під час проведення прийому Людмилою Анатоліївною були проаналізовані питання, порушені громадянами та обговорено шляхи їх вирішення. Крім того, голова райдержадміністрація  пояснила переваги реформи децентралізації, освіти та медицини. Наголосивши, що можна вирішити низку проблем сільської ради шляхом доприєднання до Новопсковської об’єднаної територіальної громади.  

Виїзний прийом відбувся в діловій конструктивній обстановці, в ході спілкування жителі отримали вичерпні відповіді на усі задані запитання.

Голова райдержадміністрації відвідала місцевий ФАП, де ознайомилася з роботою сільського медперсоналу.