Прес-центр24 листопада 2020, 16:11

КНП «Новопсковське ТМО» ОТРИМАЛИ 27 НОВИХ КИСНЕВИХ КОНЦЕНТРАТОРІВ

Для ефективної протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 і зменшення її ризиків для здоров’я населення КНП «Новопсковське ТМО» нещодавно отримало від міжнародної організації ПРООН 20 штук кисневих концентраторів потужністю до 10 літрів з одним виходом і індикатором Oxytek 10A.

Ще 7 кисневих концентраторів потужністю до 10 літрів КНП «Новопсковське ТМО» придбало за рахунок коштів іншої субвенції виділеної Новопсковською селищною радою на загальну суму 212,500 тис. грн., а також за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров"я, що надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19 на загальну суму 85,000 тис грн.

На сьогодні кисневі концентратори є важливою частиною лікування пневмоній та COVID-19 у складних випадках і від їх наявності часто в прямому сенсі залежить життя хворого. Маємо надію що достатня кількість цих апаратів допоможе нашим лікарям надавати належну медичну допомогу зберігаючи життя людей.