Прес-центр31 липня 2020, 15:07

На Новопсковщині одужала ще одна особа, у якої раніше було встановлено захворювання на COVID-19, нових випадків немає

За інформацією Новопсковського відділення Старобільської міжрайонної філії ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на 31.07.2020 року на території Новопсковського району нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 не зареєстровано, а також одужала ще одна особа, що мешкає в с. Заайдарівка.

Мобільною бригадою КНП «Новопсковське ТМО» протягом останньої доби було відібрано і доставлено до ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» зразки збору біологічного матеріалу 23 осіб для проведення ПЛР-досліджень на COVID-19, у тому числі: 22 особи які знаходяться на самоізоляції та контактні особи з раніше встановленого кола контактних осіб, а також 1 особа, в якої була підозра на гостру респіраторну хворобу. Результати лабораторних тестувань, отриманих за останню добу,  НЕГАТИВНІ.

 Всього станом на 31.07.2020 на території району було лабораторно підтверджено 19 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з яких одужало 19 осіб. Особи які хворі на коронавірусну інфекцію на території району відсутні.

 Шість осіб знаходяться на самоізоляції, за ними здійснюється медико-санітарний нагляд, та підлягають тестуванню на ПЛР. Осіб, які знаходяться в місці обсервації на території району, немає.

На сьогодні в Новопсковському районі продовжується виконання заходів спрямованих на недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Вкотре звертаємось до всіх мешканців Новопсковського району, з метою недопущення поширення COVID-19, збереження Вашого здоров’я і вчасного виходу району з карантину дотримуйтесь фізичного дистанціювання та правил особистої гігієни навіть під час послаблення карантинних заходів.