Прес-центр9 липня 2018, 12:07

Наші майстрині гідно представили район на обласному фестивалі української народної іграшки та гри.

Черговим підтвердженням таланту майстрів Новопсковщини став обласний фестиваль української  народної іграшки та гри, що проходив в м.Кремінна, в якому взяли участь майстри від Новопсковського району – учасниці районного об»єднання майстрів та аматорів народної творчості «Лівша» Новопсковського РЦКД.

         Майстрині Людмила Шумова, Аліна Стрєльнікова, Олена Ліфінцева, Марина Бабак,  та керівник об»єднання Ганна Антошук продемонстрували на фестивалі все різноманіття свого таланту та фантазії, представивши вироби у різних напрямках сучасного та традиційного лялькарства, чим підкорили численних відвідувачів цього яскравого заходу. Окрім представленої виставки робіт, наші майстри провели майстер-класи та народні ігри для відвідувачів фестивалю. Всі учасники отримали пам»ятні сувеніри та дипломи.

         Відвідали виставку і делегація  Луганської обласної державної адміністрації на чолі з  заступником голови Юрієм Клименко. 

Вже вкотре наші народні умільці довели неперевершеність свого таланту та завзяття, відданість своїй справі, якій вони присвячують досить багато свого часу і щоразу відгукуються на пропозиції представляти наш район на різноманітних заходах.