Прес-центр19 червня 2018, 13:06

ОГОЛОШЕННЯ!

            Безробіття серед молоді є однією з найактуальніших соціально-економічних проблем, загострення якої призводить до поглиблення багатьох інших соціальних проблем і негативних наслідків для суспільства.

            З одного боку, молодий вік сприяє високій мобільності, відкритості, готовності до змін та пошуку роботи, а з іншого – молодим людям не вистачає відповідного досвіду, щоб бути конкурентними на ринку праці. В зв`язку з цим, дуже часто молоді спеціалісти працюють не за фахом, прагнуть виїхати за кордон.

            Враховуючи важливість зазначеного питання, Міністерство молоді та спорту України спільно з Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» і Фондом народонаселення ООН в Україні ініціюють розроблення Національного плану дій щодо зайнятості молоді.

            Для формування спільного бачення у вирішенні питань зайнятості молоді та створення умов для прогнозованого сталого розвитку регіону 20 червня 2018 року об 11:00 в Луганському обласному молодіжному центрі (м. Сєвєродонецьк, вул. Новікова,4к) заплановано обговорення вказаного питання за участю молоді, а саме: представників інститутів громадянського суспільства, установ, що працюють з молоддю, зокрема молодіжних центрів,представників Луганського обласного центра зайнятості, молоді з числа студентів, школярів,усіх зацікавлених.