Прес-центр12 вересня 2018, 09:09

ОГОЛОШЕНО ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ’ЄКТІВ МАЛОГО І СЕРЕДНЬОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА, ЯКИМ БУДЕ НАДАНО З ОБЛАСНОГО БЮДЖЕТУ ЧАСТКОВУ КОМПЕНСАЦІЮ ВІДСОТКОВИХ СТАВОК ЗА КРЕДИТАМИ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТІВ

Луганською обласною державною адміністрація оголошує  конкурсний відбір  суб’єктів малого і середнього підприємництва, яким буде надано з обласного бюджету часткову  компенсацію відсоткових ставок  за кредитами для реалізації їх проектів.

         Компенсація здійснюється в рамках реалізації Регіональної цільової програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва на 2018-2020 роки, відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 26.10.2017 № 768.

         Порядком визначені умови проведення конкурсного відбору, перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсі.

         Термін прийому документів для участі в конкурсному відборі: з 08.08.2018 до 21.09.2018.

         Місце прийому документів: Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації, кімн. 506, проспект Центральний, 59     

 м. Сєвєродонецьк.

         Дата проведення конкурсу: 10.10.2018 року.

  

Заходити за посиланням: http://loga.gov.ua/oda/about/depart/economy/konkursniy_vidbir_subiektiv_...