Прес-центр13 листопада 2019, 08:11

Повідомлено про підозру чоловіку за вчинення умисного тяжкого ушкодження іншій людині

 

 

Новопсковським відділом Старобільської місцевої прокуратури Луганської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно 55-річного мешканця  Новопсковського району, який вчинив умисне тяжке тілесне ушкодження сестрі своєї співмешканки.

Встановлено, що 08.11.2019 за місцем свого проживання в одному з населених пунктів Новопсковського району, у підозрюваного виник конфлікт із сестрою своєї співмешканки. В ході якого у чоловіка виник злочинний умисел, спрямований на умисне спричинення тілесних ушкоджень останній.

Передбачаючи суспільно-небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, підозрюваний схопив зі столу кухонний ніж та заподіяв жінці тілесні ушкодження у вигляді колото-різної рани передпліччя лівої руки та колото-проникаючої рани черевної порожнини праворуч, з якими останню було госпіталізовано до Новопсковського РТМО. Після вказаних дій, зловмисник з місця вчинення злочину зник та переховувався від поліції з метою уникнення відповідальності за скоєне.  

Наразі нападнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України. Ухвалою Новопсковського районного суду Луганської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 121 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

 

 

Прокурор Новопсковського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                            К. Рідченко