Прес-центр23 серпня 2020, 07:08

Привітання голови Світлани Слюсарєвої до Дня Прапора України та з нагоди святкування 29-ї річниці незалежності України

Шановні жителі Новопсковщини!

Прийміть найсердечніше вітання і побажання з нагоди двох найвеличніших національних свят нашої державності - Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

Напередодні Дня незалежності ми з особливими думками згадуємо про кольори, які назавжди у нашому серці – блакитний і жовтий. Наш прапор – не тільки державний символ, а й знак довгого шляху до перемог через випробування, символ нашої віри. Віри у себе, в свої сили, в перемогу України.

У такі дні ми завжди згадуємо Героїв, які поклали свої життя заради нашої свободи. Завжди пам’ятатимемо цей подвиг і низько схиляємо голови перед пам’яттю борців за мирне майбутнє нашої держави.

День Незалежності України - це знаменний день демократії та громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.

З нагоди Дня Державного Прапора і 29-ої річниці незалежності нашої держави бажаю Вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, впевненості у власних силах і переконаннях.

Нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а Ваші добрі справи примножать славу рідної України.

 

З повагою,

Голова Новопсковської районної

державної адміністрації                                                                    Світлана Слюсарєва