Прес-центр24 листопада 2017, 13:11

Проведена районна спартакіада з шахів, шашок та настільного тенісу

 Днями на базі Новопсковської загальноосвітньої школи серед учнів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. була проведена районна спартакіада з шахів, шашок та настільного тенісу. В змаганнях взяли участь близько 50 спортсменів, що увійшли до складу 7  команд. За всіма видами змагань команди були розділені на дві підгрупи. І з максимальною концентрацією та впевненністю у своїх силах учасники розпочали змагатися. За результатами цікавих і напружених ігор призові місця між командами навчальних закладів розподілилися наступним чином:

    В змаганнях з шашок команди Танюшівської та Новопсковської газопроводської школи поділили перше-друге місце, команда Риб`янцівської ЗОШ  посіла ІІІ місце;

    В змаганнях з шахів команда Можняківської ЗОШ виборола перше місце, команда Біло луцької гімназії посіла друге місце, команда Новопсковської ЗОШ  зайняла третє місце.

     В змаганнях з настільного тенісу перемогу виборола команда Танюшівської ЗОШ, команда  Білолуцької гімназії  зайняла друге місце, команда Риб`янцівської ЗОШ посіла третє місце.

      Для всіх юних спортсменів участь у змаганнях стала доброю нагодою випробувати свої сили, адже ці види спорту допомагають  мислити, краще бачити позицію та власні перспективи розвитку.