Прес-центр15 листопада 2018, 11:11

Проведена відкрита районна спартакіада з настільного тенісу, шахів та шашок!

             З метою популяризації здорового способу життя серед школярів, залучення їх до регулярних занять фізкультурою та спортом, згідно з календарем спортивно-масових заходів району,   14 листопада 2018 року серед учнів загальноосвітніх шкіл району та учнів загальноосвітніх шкіл Новопсковської ОТГ була проведена відкрита районна спартакіада з настільного тенісу, шахів та шашок. Змагання серед учнів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. пройшли на базі Новопсковського ЗЗСО І-ІІІ ст., а серед учнів ЗОШ І-ІІ ст. на базі Писарівської ЗОШ І-ІІ ст.. Всього в змаганнях взяли участь 110 спортсменів, що увійшли до складу 20  команд навчальних закладів. Суддівську бригаду в змаганнях серед навчальних закладів І-ІІІ ст.. очолив Пронька Андрій Васильович (вчитель Риб’янцівської ЗОШ ) серед ЗОШ І-ІІ ст. Крищенко Юрій Федорович (вчитель Писарівської ЗОШ).

            Спартакіада пройшла насичено і цікаво дух суперництва і радість від власних перемог панували між учасниками. Тож, команди у наполегливій та нелегкій боротьбі впевнено йшли до фіналу і призові  місця серед  загальноосвітніх шкіл І-ІІІ та І-ІІ ступенів розподілилися наступним чином:

           В змаганнях з настільного тенісу команди Риб`янцівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Писарівської ЗОШ І-ІІ ст. вибороли перші місця, команда  Танюшівської ЗОШ І-ІІІ ст та Ганусівської ЗОШ І-ІІ ст зайняли другі місця, команди Новопсковського ЗЗСО  ЗОШ І-ІІІ ст. і Павленківської ЗОШ І-ІІ ст. посіли треті місця.

          В змаганнях з шашок команди Танюшівської ЗОШ І-ІІІ ст.  та Березівської ЗОШ І-ІІ ст. зайняли перші місця, команди Новопсковського газопроводського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Писарівської ЗОШ І-ІІ ст.  посіли другі місця, команда Білолуцької гімназії та Булавинівської ЗОШ І-ІІ ст. - треті місця;

         В змаганнях з шахів команди Можняківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Донцівської ЗОШ І-ІІ ст.  вибороли перші місця, команда Новопсковської ЗОШ І-ІІІ ст. та Булавинівської ЗОШ І-ІІ ст. посіли другі місця, команди Пісківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Писарівської ЗОШ  І-ІІ ст. зайняли треті місця.

           Вітаємо переможців та призерів змагань і дякуємо керівництву Новопсковського ЗЗСО І-ІІІ ст. та  Писарівської ЗОШ І-ІІ ст. за належний рівень підготовки місця проведення змагань.