Прес-центр19 вересня 2018, 16:09

Робоча нарада

19 вересня 2018 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Світлани Слюсарєвої відбулася робоча нарада з заступником голови райдержадміністрації Олександром Скороходом, заступником командира Луганського прикордонного загону Володимиром Мельниченко, т.в.о. начальника відділення інспекторів прикордонної служби «Танюшівка» Вікторією Ромінською, головою районного товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка Олександром Чорнухою, головою районного товариства «Айдарська сотня» Сергієм Гурським, краєзнавцем Василем Каплуновим та з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

         На порядку денному робочої наради розглядалося питання про відзначення 14 жовтня Дня захисника України та Дня козацтва в районі. У ході наради били обговорені спільні дії щодо проведення заходів на території району, а також визначені місця проведення заходів це: Гайдамацька могила в селі Можняківка та площа біля районного Центу культури та дозвілля в смт Новопсков. Присутніми були обговорені всі аспекти проведення заходів та знайдено конструктивні рішення. Заступник голови райдержадміністрації Олександр Скороход  надав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації щодо організації проведення вищезазначеного заходу.

         Також було розглянуто питання про проведення 6 жовтня 2018 року обласного відкритого фестивалю-конкурсу молодіжної культури «Дике поле – фест». У ході обговорення присутніми були визначені організаційні  напрямки роботи щодо участі нашого району в обласному фестивалі – конкурсі.