Прес-центр3 травня 2017, 10:05

Семінар шкільних бібліотекарів

28 квітня 2017 року на базі бібліотеки Новопсковської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар шкільних бібліотекарів  за проблемою «Шкільна бібліотека – інформаційний центр навчального закладу».

Учасники семінару обговорили питання роботи в репозитарії навчального контенту по замовленню підручників для 9 класу, збереження і поповнення  шкільного бібліотечного фонду.

 Бібліотекар Білолуцької гімназії Іларіонова Л.Г. поділилась новими  формами організаційно-інформаційних технологій за матеріалами обласного семінару бібліотекарів.       

 Були оприлюднені результати І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу «Шкільний бібліотекар-2017». Переможцями районного та дипломантами обласного етапів стали бібліотекарі Кам'янської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Марченко В.В. та Писарівської ЗОШ І-ІІ ступенів  Протасова І.А. Переможці отримали дипломи учасників ІІ етапу Конкурсу та презентували свій досвід в номінаціях «Читання і діти – діапазон бібліотечних  ідей і можливостей» та «Бібліотека – виховний простір навчального закладу».

Практикум по веденню шкільної бібліотечної документації для молодих бібліотекарів  провела  бібліотекар Новопсковської Газопроводської ЗОШ І-ІІІ ступенів Биховець О.М.

                                            Методист Федорущенко С.С.