Прес-центр26 червня 2018, 14:06

Сергій Шахов з робочим візитом у Новопсковському районі

Сьогодні, 26 червня 2018 року, з робочим візитом у Новопсковському районі побував народний депутат України Сергій Шахов.

У залі засідань райдержадміністрації він провів зустріч з головою райдержадміністрації, представниками структурних підрозділів райдержадміністрації, депутатами районної ради, сільськими та селищними головами, керівниками підприємств, установ та організацій району.

Під час спілкування Сергій Шахов розповів про свою депутатську діяльність, про роботу в окрузі та про основні напрямки подальшої роботи. Окремо зупинився на проблемах, викладених у заявах та зверненнях мешканців району. Відповів на всі запитання присутніх, які стосувались перспектив реформи  децентралізації, ремонту доріг та забезпечення транспортного сполучення між селами, впровадження освітньої реформи, надання допомоги на ремонт будівель, проблемах сухостою, суперечках між фермерами та  пасічниками тощо.

Сергій Шахов наголосив на необхідності підготовки проектно-кошторисної документації для  подальшої реалізації  проектів з надання допомоги громаді у її розвитку.

Закликав до подальшої дієвої співпраці, конструктивного діалогу, активної позиції, наданні ділових та аргументованих пропозицій для розвитку соціально-економічної сфери району.