Прес-центр8 листопада 2019, 08:11

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!

 

         Прийміть мої щирі вітання з нагоди відзначення професійного свята – Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

         Українська культура, одна з небагатьох, яка вистояла під могутнім натиском ворожих агресивних впливів, зберегла свою унікальність, духовність та самобутність. Обраний вами професійний шлях робить вагомий внесок у формування почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в нашому суспільстві. Наразі культура є одним із вирішальних чинників зміцнення державності, національного відродження та об’єднання навколо спільних цінностей.

         Ваше професійне свято – це ще одна нагода подякувати вам за майстерність, творчість та активну культурно-просвітницьку діяльність. Ваш талант та відданість роботі збагачує і розвиває безцінні скарби національної культури. Саме завдяки вашим мистецьким здобуткам народна культура Новопсковщини – це краса, гордість і незмінне багатство України.

         У цей непростий час великих викликів та випробувань, коли Україна утверджує незалежність та суверенітет, відстоює честь і гідність, нам, як ніколи, потрібна сильна та актуальна культура, яка звернена в майбутнє, але глибоко укорінює в собі могутні національні традиції. Адже протягом століть саме завдяки культурі наш народ не втратив своєї самобутності.

         Зичу кожному, хто за покликанням серця присвятив своє життя культурі – натхнення, творчих злетів і реалізації професійних амбіцій, благополуччя та злагоди у ваших родинах. Нехай ваша ініціативність, відданість роботі, мистецька та просвітницька діяльність стане рушійною силою для розвитку української національної культури.

Перший заступник голови, в.о. голови НовопсковськоЇ районної адміністрації Світлана Слюсарєва.