Прес-центр22 cічня 2019, 10:01

Шановні жителі району! Вітаю вас з Днем Соборності України!

Першим святом державного та історичного значення на початку року є День Соборності, а цьогоріч ще й столітній ювілей проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.   Саме проголошення Акту злуки втілило у життя найпотаємніші надії і сподівання українського народу на розбудову незалежної Соборної України, її політичне і географічне самовизначення, засвідчило невмирущу волю українців мати свою державність, бути суверенною у сім’ї інших вільних народів світу.

         Творімо свою сім’ю такою, якою нам хочеться її бачити, будуймо свій дім таким,  яким ми собі його уявляємо, розбудовуймо Україну такою, про яку мріємо і в якій мають  жити наші діти. Адже 100 років тому нам, українцям Сходу, Заходу, Півночі, Півдня, Центру дали шанс робити це разом.

       Для кожного громадянина України настав час усвідомити себе повноцінним господарем держави – вимогливим до влади, втім непасивним у своїх очікуваннях, а діяльним для власного добробуту.

        Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання демократичної і могутньої України.

        Нехай віра в краще майбуття не згасає і ніколи нас не покидає почуття відповідальності за долю матері – України, вільне щасливе і заможне життя її громадян.

           У День Соборності України бажаю Вам миру, добра та щастя, здоров'я та наснаги! В єднанні наша сила!

Зі святом вас!

Голова райдержадміністрації Людмила Латишева