Прес-центр23 серпня 2019, 14:08

Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

Шановні земляки!

Щиро вітаю вас з Днем Незалежності України!

         Незалежність це – найвагоміше надбання, здобуте наполегливою боротьбою і невтомною працею, омріяне в думках численних поколінь багатовікової історії свободолюбивого українського народу.

 28 років тому, ми отримали право самостійно будувати власну країну, бути господарями на багатій та прекрасній українській землі.

         Увесь світ визнав нашу державу суверенною. Та, на жаль, нині ми знову переживаємо тяжкі часи, знову доводиться виборювати власну незалежність. Ми не маємо права її втратити, а зобов’язані виправдати надії наших предків та збудувати державу такою, щоб наші діти та онуки могли пишатися нею, живучи в єдності, гармонії та достатку.

Нехай це свято, День Незалежності України, вселяє гордість за величний український народ, нашу країну, об’єднує всіх українців, дарує всім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Від імені Новопсковської районної державної адміністрації та від себе особисто вітаю вас, земляки зі святом. Бажаю вам міцного здоров’я, родинного щастя, достатку та процвітання у ваших домівках, радості і нових трудових успіхів та досягнень на благо свого рідного краю і своєї України. Бережіть найдорожче - любов своїх дітей та міцну родину, мир і спокій, а ще надію і віру в краще майбутнє.

Зі святом Вас!

 

Виконуючий обов’язки голови Новопсковської районної державної адміністрації Світлана Слюсарєва