Прес-центр9 жовтня 2019, 08:10

Сьогодні під головуванням керівника апарату Новопсковської райдержадміністрації Людмили Черняк проведено навчання державних службовців райдержадміністрації.

Сьогодні під головуванням керівника апарату Новопсковської райдержадміністрації Людмили Черняк проведено навчання державних службовців райдержадміністрації. На порядку денному були розглянуті питання щодо оцінювання результатів службової діяльності державних службовців у 2019 році; щодо складення індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державних службовців на 2020 рік; про визначення завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців на 2020 рік та про формування графіку відпусток працівників та державних службовців райдержадміністрації на 2020 рік. З цих питань виступила завідувач сектору управління персоналом апарату райдержадміністрації Катерина Коваленко, яка зазначила що з жовтня 2019 року стартував черговий етап оцінювання – визначення результатів виконання завдань відповідно Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 23 серпня  2017 року № 640. Впродовж жовтня-грудня має бути проведено оцінювання державних службовців за 2019 рік, складено індивідуальні програми підвищення рівня професійної компетентності, а також у грудні визначено завдання і ключові показники на 2020 рік. Щорічне оцінювання службової діяльності є важливим елементом підвищення мотивації до праці державних службовців та інструментом управління персоналом, який спрямований на взаємодію керівників і підлеглих їм державних службовців, та  полягає у плануванні, моніторингу та критичному аналізі робочих цілей державних службовців та їхнього загального внеску в ефективність роботи державного органу.

         Також Катерина Коваленко запропонувала присутнім ознайомитися з методичними рекомендаціями щодо визначення результатів виконання завдань державними службовцями, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В» та затвердження висновку за посиланням, яке розіслано на електронні адреси державних службовців райдержадміністрації. А керівник апарату Людмила Черняк наголосила не бути байдужими до своїх колег та свого державного органу і розглянути оцінювання як можливість удосконалення!

         В ході навчання державних службовців були розглянуті також питання щодо надання структурними підрозділами райдержадміністрації пропозицій до річного, квартального, місячного, щотижневого планів роботи райдержадміністрації та квартальних звітів про виконання планів роботи райдержадміністрації. З даного питання виступила начальник відділу організаційної роботи та зв’язків з громадськістю апарату райдержадміністрації Ольга Лазуренко, яка надала роз’ясненя щодо організації роботи з надання пропозицій до планів роботи РДА та звітів про їх виконання. Керівником апарату райдержадміністрації Людмилою Черняк було рекомендовано присутнім внести в їхні плани роботи графу «виконання» згідно рекомендацій наданих Луганською ОДА.

         І на завершення було розглянуто питання щодо наповненості офіційного вебсайту райдержадміністрації та надано рекомендації щодо якісного та кількісного надання інформації структурними підрозділами райдержадміністрації.

         Керівником апарату райдержадміністрації Людмилою Черняк підведено підсумки навчання державних службовців райдержадміністрації та надано відповідні доручення.