Прес-центр18 жовтня 2019, 15:10

У відділі освіти відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району на чолі з начальником відділу Світланою Кузнєцовою.

            У відділі освіти відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти району на чолі з начальником відділу Світланою Кузнєцовою. З метою активізації взаємодії між закладами освіти і соціальними службами щодо дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, на нараді виступила начальник служби у справах дітей Новопсковської райдержадміністрації Світлана Колесник.  Завідувач  сектору з питань молоді, спорту та охорони здоров’я Новопсковської РДА Ірина Віннік ознайомила присутніх з календарем спортивно-масових заходів серед школярів на 2019-2020 навчальний рік. На нараді були розглянуті також питання організації освітнього процесу з екстернами, атестації педагогічних працівників, проведення районного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад з навчальних предметів, термінів проведення ЗНО у 2020 році та організація контролю за використанням енергоресурсів.

            У ході обговорення питань керівники закладів загальної середньої освіти отримали необхідну інформацію та поділилися власним досвідом.