Прес-центр23 листопада 2017, 16:11

Участь у скайп-нараді у режимі відеоконференц-зв’язку обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року та сталого проходження опалювального сезону.

 

 

Сьогодні, 23 листопада райдержадміністрація  та  представники Новопсковської ОТГ взяли участь у скайп-нараді у режимі відеоконференц-зв’язку обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року та сталого проходження опалювального сезону.

Під час наради було розглянуто низку питань, що стосується стану проходження опалювального сезону 2017/18 року. Зокрема, робота аварійно-диспетчерських служб району, наявність спільних планів реагування/взаємодії комунально-технічних служб населених пунктів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, розчистка доріг як загальнодержавного значення, так і комунальної форми власності, наявність посипкового матеріалу та паливно-мастильних матеріалів, проведення тендерної процедури і укладання договорів на постачання природного газу соціальними організаціями та установами (лікарні, школи, дитячі садки).

Також було піднято питання щодо ситуації, яка виникла внаслідок погіршення погодних умов. На даний час на території Новопсковського району ситуація майже стабілізувалася, за винятком с. Макартетине де працює аварійна бригада з ліквідації обриву на лінії електропередач 10 кВ.