Прес-центр13 серпня 2018, 14:08

Участь в семінарі-нараді з питань проектного менеджменту та стратегічного планування

На минулому тижні у місті Кремінна Луганської області відбувся семінар-нарада з питань проектного менеджменту та стратегічного планування спільно з Луганським відокремленим підрозділом установи «Центр розвитку місцевого самоврядування», в якому взяла участь головний спеціаліст, в.о. начальника відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Анна Мірошниченко.

В рамках цього заходу було презентовано проекти регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Новопсковський район презентував такі проекти: «Підвищення якості надання медичного обслуговування у Новопсковському РТМО шляхом переоснащення та дооснащення закладу медичним обладнанням» загальною вартістю 7,5 млн грн.; «Капітальний ремонт стадіону «Будівельник» Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи Новопсковської районної ради Луганської області: за адресою смт Новопсков вул. Партизанська 7 Б» вартістю 5 млн грн.

В ході заходу учасникам надавалися методичні рекомендації для правильного написання проектів  та отримання грантів на 2019 рік.