Прес-центр25 квітня 2020, 19:04

УВАГА! 25 квітня проведено засідання оперативного штабу щодо запобігання занесення і поширення на території Новопсковського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19

У зв’язку з виникненням на території Новопсковського району, а саме смт Новопсков першого лабораторно-підтвердженого випадку захворювання на COVID-19 25.04.2020 о 17:00 було проведено засідання оперативного штабу щодо запобігання занесення і поширення на території Новопсковського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Під час засідання було визначено план дій щодо локалізації та ліквідації осередку захворювання для недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території району.

Новопсковське відділення міжрайонної Старобільської філії державна установа «Луганський обласний лабораторний центр» МОЗ України проводить дезінфекцію осередку захворювання та визначає коло контактуючих осіб, які контактували з інфікованою особою. Новопсковський відділ поліції забезпечує громадський порядок та дотримання карантинних норм серед населення. Новопсковський МРВ ГУ ДСНС проводить вуличну дезінфекцію на територій смт Новопсков та на території КНП «Новопсковське ТМО». Новопсковжитло проводить дезінфекцію прилежної території біля осередку захворювання. КНП «Новопсковське ТМО» проводить дезінфекційні заходи в інфекційному  та поліклінічному відділеннях.

Просимо не піддаватися паніці та залишатися вдома!