Прес-центр21 листопада 2017, 09:11

В районі відбувся відбірковий тур районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

20 листопада 2017 року в районі відбувся відбірковий тур районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018».

Конкурсне випробування «Тестування з фахової майстерності» передбачало оцінювання учасників  з фаху, методики викладання предмета, психології та педагогіки. Під час виконання «Практичної роботи» учасники конкурсу показали вміння  виконувати практичні завдання у межах навчального предмета. Метою конкурсного випробування «Методичний практикум» була оцінка методичної майстерності конкурсантів, їх вміння обирати оптимальні прийоми, способи, методи та засоби навчання для організації освітнього процесу. Під час виконання та захисту «Навчального проекту» журі оцінили вміння конкурсантів проектувати дослідницько-пошукову діяльність учнів. В результаті відбіркового  туру конкурсу фіналістами районного етапу стали:

- у номінації «Українська мова та література»  - Сідлецька Катерина Вікторівна, вчитель української мови та літератури Новопсковської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Кликова Наталія Петрівна,  вчитель української мови та літератури Білолуцької гімназії.

- у номінації «Фізика»- Мельник Оксана Петрівна, вчитель фізики Білолуцької гімназії.

Конкурсанти показали високу фахову майстерність, ґрунтовну методичну підготовку, вміння використовувати сучасні підходи у компетентнісному полі Нової української школи.

Попереду фінальний тур конкурсу – урок, який кожен з фіналістів проведе не в своїй школі, у визначеному під час жеребкування класі. Тож побажаємо кожному з них успіхів та перемоги.